Eco-Style

De bedden en matrassen uit de Eco-Style collectie kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Eeuwenlang was dit de normaalste zaak van de wereld: slapen op een matras, vervaardigd met natuurlijke materialen. Natuurlijke materialen geven u de best mogelijke vochtregulatie en ventilatie. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen comfortabel slaapt, maar er ook een gezond klimaat ontstaat in uw bed, waarbij uw bed schoon blijft en lang mee zal gaan.

Alle Eco-Style bedden en matrassen worden door onze vakmensen met de hand gemaakt in de meest moderne fabrieken, volgens de oude, Scandinavische traditie. De matrassen en toppers zijn met de hand getuft, zodat alle materialen keurig op hun plaats blijven.


De Eco-Style boxspring collectie bestaat uit:

  • Boxspring Eco-Style Comfort
    Pocket geveerde box, pocketveringmatras uit één stuk, topper met een kern van Cellulose Viscose traagschuim en een afwerking van bamboe.


  • Boxspring Eco-Style 100% Natural
    Pocket geveerde box, pocketveringmatras uit één stuk met hoge veer, topper met een kern van Natuurlatex en een afwerking van bamboe.


Zowel de boxspring Comfort als Natural zijn leverbaar met elektrisch verstelbare Nature boxen met draadloze afstandsbediening.

Merens

Het was eeuwenlang de normaalste zaak van de wereld: slapen op een matras die gemaakt is van natuurlijke materialen. Totdat de beddenindustrie kunststof alternatieven ontdekte zoals synthetische latex en schuim. Gelukkig is het oude ambacht van matrassenmaker niet verloren gegaan. Elke Mérens is een uniek product. Met de hand vervaardigd uit de beste materialen in de door u gewenste maatvoering. Elk model heeft zijn eigen samenstelling en design. Met altijd een fraaie, gedetailleerde afwerking. De productie van de matrassen vindt plaats in een moderne en goed geoutilleerde werkplaats die voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. 


Ambachtelijk is voor ons namelijk heel iets anders dan ouderwets. Het betekent dat de individuele kwaliteiten van onze vakmensen doorslaggevend zijn en elk product stap voor stap tot stand komt door middel van menselijke tussenkomst. Elk matras draagt duidelijk het stempel van ons vakbekwame team. Met hun jarenlange ervaring zijn zij experts in slaapcomfort.


Elk bed uit de Merens collectie is door ons leverbaar. Bezoek onze winkels om te zien welke Merens bedden opgesteld staan en ervaar het comfort van de natuurlijke materialen.

Contact

     Hoofdkantoor Schaap & Andersson

   Lage Dijk 29D, Helmond 5705 BX

  0492 792706

info@schaap-andersson.nl